Welkom bij het meest magische circus van de wereld! Fantasi Carival!

Fantasi Carival is een interactieve experience voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. In deze experience ontdekken kinderen de wereld van Fantasi Carival op speelse wijze en zijn daardoor bezig met het stimuleren van hun fantasie.
In dit project wordt een combinatie gemaakt tussen theater en animatie en digitale en analoge media. Kinderen worden getriggerd door de digitale media en wordt gevraagd vervolgens daar zelf analoog mee aan de slag te gaan.Kinderen worden zowel theatraal als door middel van mooie visuals door het verhaal geleid van de circusdirecteur die haar dieren kwijt raakt. De circusdirecteur gaat samen met de kinderen op zoek naar haar dieren die vervolgens nergens te vinden zijn.
De circusdirecteur raakt in paniek en begint vrij radeloos te worden want zonder dieren geen circus en zonder circus zal de circusdirecteur verdwijnen in stof! Gelukkig zit daar op het bankje een enthousiaste bezoeker die waarschijnlijk wel raad weet met dit probleem, denkt de circusdirecteur, en ze vraagt of de kinderen haar misschien kunnen helpen!De kinderen gaan na het zien van de digitale media, analoog aan de slag met het maken van nieuwe dieren en circus acts voor het circus. Niks is te gek en alles mag! Daarnaast moet het dier uiteraard een naam en een favoriet snoepje hebben, stel hij weigert een trucje te doen (als aanmoediging) of hij als hij het juist heel goed doet!Na afronding krijgen de kinderen een certificaat voor het bedenken van een nieuwe diersoort en een nieuwe circusact! De circusdirecteur zal deze persoonlijk aan je uitreiken en je vertellen hoe dankbaar ze is dat je haar wilde helpen.
Op de locatie zelf kunnen de kinderen alle dieren bekijken die al zijn gemaakt en welke acts er nog meer in het circus zullen gaan plaatsvinden. Daarnaast zal er ook een online omgeving zijn waar kinderen hun eigen dier kunnen opzoeken en alle andere dieren die over de tijd zijn verzameld kunnen bekijken.